Міжнародний проект у сфері освіти

Європейська інтеграція: Законодавство та Інтернет речей

у межах напряму Жан Моне “Модуль”, програми ERASMUS +

№620017-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE

2022

Січень-лютий 2022

організаційна робота зі здобувачами для набору на навчальний курс.

Проведення анкетування

Формування навчальних груп

04.04.2022 — 15.06.2022

Викладання лекцій та семінарів за темами курсу “Євроінтеграція : законодавство та Інтернет речей”

Здобувачі:

КПІ ім. Ігоря Сікорського та ДВНЗ УжНУ

10.06.2022

Міжнародна конференція “Current challenges to Lithuanian and Ukrainian legal systems: 2022” (Сучасні виклики правовим системам Литви та України: 2022).

Доповідач — Головко О.М. тема доповіді: “Information war as an element of DIME war in Ukraine” (Інформаційна війна як елемент DIME війни в Україні).

16.06.2022

Міжнародна конференція “Internet Governance in a Real War – the Role of ICANN and Internet community” (Управління Інтернетом у реальній війні – роль ICANN та Інтернет-спільноти)

доповідач – Головко О.М. тема доповіді:

“Crypto initiatives and war in Ukraine” (Криптоініціативи та війна в Україні)

28.09.2022

підписання Меморандуму про партнерство і співробітництво з Луганським державним унiверситетом внутрiшнiх справ імені Е.О. Дідоренка.

Від КПІ ім. Ігоря Сікорського – команда проекту Баранов О., Головко О., Дубняк М., проректор з навчальної роботи Анатолій Мельниченко та декан факультетсу – Олена Акімова. Від Луганського державного університету внутрішніх справ ім. Е.О. Дідоренка ректор – Микола Корчевський.

28.09.2022 по 30.11.2022

Викладання лекцій та семінарів за темами курсу “Євроінтеграція : законодавство та Інтернет речей”

Здобувачі:

КПІ ім. Ігоря Сікорського та

ЛДУВС імені Е.О. Дідоренка.

02.11.2022

проведено науково-практичну конференцію молодих вчених та студентів “Інтернет речей: проблеми правового регулювання”.

До участі в конференції активно залучились студенти — слухачі курсу з виступами, які ілюструвались презентаціями та доповідями.

Студенти, які не змогли прийняти участь у заході надіслали свої відеодоповіді. Частина з цих відеодоповідей опублікована на сторінці проекту.

Загалом участь у роботі конференції взяли 30 здобувачів КПІ ім. Ігоря Сікорського, та Луганського державного унiверситету внутрiшнiх справ імені Е.О. Дідоренка.

Листопад, грудень 2022

Головко О.М. та Дубняк М.В. прийняли участь у робочій зустрічі з командами-переможцями проекту Еразмус + організованих Державним університетом «Житомирська політехніка». У своїй доповіді обґрунтували важливість цифрової трансформації суспільства в умовах євроінтеграції та поділилась досвідом спільного виконання проектів.

18.12.2022

оформлення сертифікатів для учасників курсу

20.12.2022

Луганський державний університет внутрішніх справ ім. Е.О. Дідоренка надіслав подяку ректору Михайлу Згуровському. У листі № 2209 керівництво ЛДУВС особливо завдячують факультету соціології і права за організацію і проведення низки наукових заходів. Відзначають високий професіоналізм професора Баранова О.А., та виконавців проекту Головко О.М. та Дубняк М.В. за створення унікальної атмосфери педагогічної взаємодії, довіри між викладачами і курсантами.


by

Tags: